Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló

17 M Ft

242 857 Ft /m2

  • Lakóterület:

    70 m2

  • Szobák száma:

    1 + 1 fél

  • Telekterület:

    618 m2

Eladó családi ház Hajdúszoboszló
1 / 6
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
  • Eladó családi ház Hajdúszoboszló
Közvetítői azonosító: M270209-4589753
Azonosító: 574338

Paraméterek:

  • tégla épület
  • felújítandó
  • komfort nélküli
  • kültéri parkoló benne az árban
  • egyéb fűtési mód

Leírás:

ELADÓ bontandó ház Hajdúszoboszlón, a kertvárosi részen egy jó adottságú és fekvésű, 618 m2 területű, közműves TELKEN, csendes, aszfaltos utcában, rendezett környéken, jó szomszédsággal, a Nádudvari úthoz közel!!! A telken elavult állapotú lakóépület, mellépület, és egy jó állapotú 3,5x5 m-es lemezgarázs található. Igény esetén az épületek elbontásában az eladó is tud segíteni (de az új tulajdonos akár a ház felújítása mellett is dönthet). A telek szélessége: ~16,3 m, mélysége: ~38 m, szabályos téglalap formájú (lásd térképet a képek között). Az ingatlan településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke3), melyben a maximális homlokzatmagasság: 5 m, beépíthetőség: 30 %, elhelyezhető elsősorban lakóépület, de például szállás jellegű, vagy a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, illetve oktatási, egészségügyi, szociális, sport, kulturális épület is (HÉSZ előírások szintén a képek között). Az udvar részben burkolt, körbekerített (kis- és nagykapuval), rajta kerti csap. Az ingatlan jelenleg tárolásra szolgál (telephelyként üzemel), de kiürítése rövid idő alatt megoldható, és birtokba is vehető, tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). Telekterület: 618 m2. Közművek: ingatlanon belül víz, villany/ 3 fázis/, utcában a gáz. Hajdúszoboszló alföldi város, Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található, méltán elismert és világszerte ismert gyógyfürdőhely!!! Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására, de kiváló az infrastruktúrája, alapellátottsága, ill. közlekedési és kereskedelmi szempontból is (van Tesco, Spar, Aldi, Penny áruház, vasútállomás, buszpályaudvar stb.), de kiemelkedő hely a szolgáltatások, szállások, egészségügyi ellátás, fizioterápia, wellness tekintetében szintén. Közelben lévő nagyváros Debrecen (20 km), közel a M35-ös (15 km), 33-as főút (15 km), de a 4. sz. főút a városon keresztül megy (elkerülőúttal is). Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!). További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, CSOK-hoz, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett! Referenciaszám: M270209
Érd.: OTP Ingatlanpont Debrecen +**-**-***-****

Referencia szám: M270209

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Nagy Enikő Judit

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]